Et recomanem

OSICS us vol recomanar altres professionals que compten amb la seva confiança

La nostra col·laboradora Ainara Epelde presenta la seva web on publica informació molt interessant que ens ajuda a millorar com a clínica i equip, aportant una gran visió integradora de cos i ment i així treballar per l’equilibri de la salut de cada pacient.

Amb una gran sensibilitat per l’alimentacio saludable, respectuosa amb el medi ambient i el cos, al igual que amb les alergjes i intolerància alimentàries. Gràcies a Milola podem gaudir d’aliments poc tractats i espectacularment deliciosos. Segurament l’alegria, la dedicació i l’empenta amb què elaboren els seus pastissos es transmet a qui té el plaer de degustar-los.

Osteopatia integral, especialitzat en dolor maxilofacial i cervical i problemes auditius

Osteopatia integral, especialitzat en la dona i problemes ginecològics

IAOMT és una xarxa de professionals dentals, mèdics i d’investigació que tracten d’elevar el nivel de biocompatibilitat científica en la pràctica dental amb la información de les últimes investigacions interdisciplinàries.

El mercuri, present a les amalgames dentals, és perjudicial per al nostre cos. L’alliberament d’aquest metall pot originar toxicitat sistémica i, per tant, malalties que aparentment són d’origen desconegut.