Flúor: un verí químic

Flúor: un verí químic

Ja fa temps que sentim a parlar si el fluor es bo o no i cada vegada més la gent no vol fluor a la pasta dental.

Per sort hi ha alternatives i mica en mica sorgeixen estudis, publicacions, revisions amb evidència científica, etc. que ajuden a donar resposta als nostres pacients, les persones més properes que tractem a casa nostra.

En el nostre cas tenim molts pacients que són nens i nenes menors de 12 anys, i de sempre ens han dit que són una part de la població que no pot realitzar un raspallat i higiene bucodental amb fluor. Amb això podem plantejar la pregunta, per què ells NO i a majors de 12 anys ens diuen que no hi ha problema?

índice

El títol no ens dóna bones esperances, “Flúor: un verí químic”.

Com bé diu l’article es difícil trobar una marca que estigui orgullosa de no contenir fluor a la seva pasta i/o Col·lutori dental i ens diu yo desafío a cualquiera a encontrar en un supermercado una pasta de dientes que no se jacta de que contiene flúor”.

images

 

Hi ha diferents països on l’aigua potable es fluorada, el que fa que la ingesta diària de fluor sigui excessiva. Ja a Auschwitz on l’empresa I.G. Farben, avui part de la farmacèutica Bayer, va fluorar les aigües dels camps de concentració, i no pas perquè volguessin tenir cura de les boques dels seus presoners, sinó per esterilitzar-los i fer-los mes dòcils.

 

Dit això. … algú s’ha plantejat perquè l’aigua amb gas de Vichy Catalán ja no es florada quan ho havia estat durant moltíssims anys? I és que a EE.UU. es va detectar un augment de mortalitat per càncer de fetge, d’óssos i de cèl•lules escamoses de la boca.

No només és a les pastes i col·lutoris dentals i a les aigües consumibles, sinó també a gasos nerviosos i molts fàrmacs que pacients prenen a diari com a medicació crònica.

Numerosas evidencias científicas independientes han demostrado que la ingesta de fluoruro a largo plazo causa diversos trastornos mentales, manifestándose como personas dóciles y serviles, además de disminuir la durabilidad y el daño a la estructura ósea”.



Cal revisar correctament tota la bibliografia, doncs són totalment qüestionables perquè són dels anys 50 i durant 15 anys hi ha tests toxicològics que asseguren que el fluor es tòxic.

La nostra recomanació sempre està enfocada cap a la millora del cos i la ment del pacient, una cura i prevenció del cos sempre dura a un estat més saludable i evitarem així possibles malalties. La botiga natural més propera t’ajudarà a trobar una bona pasta sense fluor, ni parabéns, ni detergents que afecten al cos i directament ales mucoses del tracte digestiu.

Us adjuntem un artícle molt interessant sobre el tema http://www.eveiletsante.fr/le-fluor-un-poison-chimique-par-michel-dogna/ i referències bibliogràfiques de Roland Lorilleux, una eminència en osteopatia, mestre i membre del Registre d’Osteòpates d’Espanya.

  • Memoria E.E.O. 1978 : “Symptome : sinusite, possibilité de traitement manuel avec la vision globale ostéopathique”.
  • Tutor de memoria 1991, E.E.O. “Effets immédiats des manipulations des os de la face sur la ventilation nasale”.