Odontologia Holística

La boca està relacionada amb la resta del cos i ha d’estar en harmonia i equilibri formant una unitat. És per això que podem curar desde la boca qualsevol desequilibri d’una altra part del cos. L’odontologia holística significa una concepció basada en la integració total del cos enfront d’un concepte, la boca, o situació, malaltia oro-facial.

L’holisme, resumit per Aristòtil, del grec ὅλος [holos]; tot, sencer, total, és la idea que totes les propietats d’un sistema donat no poden ser determinats o explicats per les parts que els componen per sí soles. El sistema com un tot determina com es comporten les parts.

Treballem en equip amb la finalitat d’aconseguir una millor qualitat de vida per als nostres pacients, buscant l’origen del problema. El treball multidisciplinar permet analitzar el sistema bucodental amb la resta del cos i així trobar un diagnòstic i tractament global i integral.

Per això comptem amb professionals i especialitats que ens complementem per poder oferir el millor servei, diagnòstic i solució a cada cas i pacient.

Articles Relacionats