Teràpia Transpersonal

Una invitació per a connectar-te amb la teva Ànima

Quantes vegades en els teus moments de solitud no t’has preguntat: De nou això?, no surto d’aquesta? Sempre es repeteix…Sempre es repeteix… mai seré feliç?, per què em passa a mi tot això? Jo sóc bona persona, no em mereixo això…

La Teràpia Transpersonal és una invitació per a connectar-te amb la teva Ànima (el teu interior) i poder trobar així el teu autèntic Propòsit de Vida.

¨Transpersonal¨ significa ¨més enllà, més enllà de la persona”. Aquest viatge cap al més profund del nostre Ésser ens connecta amb la nostra identitat essencial, facilitant així el creixement del nostre Jo.

A la psicologia destaquen tres corrents (forces) per a donar teràpia a una persona: la psicoanàlisi, el conductisme i l’humanisme. La psicologia transpersonal sorgeix com a “quarta força” després de la Psicologia Humanista, que estudia el desenvolupament personal i el potencial humà. És l’única branca que estudia directament i en profunditat, el funcionament de l’ego i la dimensió espiritual de l’ésser humà.

Vivint en sintonia amb la teva Ànima, amb la consciència expandida i en coherència podràs entendre’t més i/o millor, podràs enfrontar-te a les teves pors, els teus obstacles i les teves limitacions. Al cap i a la fi podràs sanar i viure la teva vida plena d’amor, abundància i felicitat.

Aquest treball de creixement interior és en el fons un procés personal per a aconseguir la llibertat de triar com vols viure.

La resposta sempre està dins teu

La resposta sempre està dins teu.

Una persona és un sistema energètic de vida, amb els seus diferents nivells i en continu moviment i interacció amb el mitjà exterior i la intimitat del seu interior. Quan parlem de ¨coherència¨ parlem de coherència entre el que pensem, el que diem diem i el que fem. Però també de la coherència entre la ment i el cor. Per a poder trencar els nostres bloquejos emocionals és necessari escoltar el nostre cor i deixar-nos guiar per ell, però també utilitzar el nostre cervell per a projectar i organitzar. El diàleg i la comunicació entre els dos és fonamental per a viure en harmonia.

  • Físic, entendre al nostre cos com un aliat que ens informa d’allò que no aconseguim reconèixer dins de nosaltres. Les malalties i els dolors passen a ser una oportunitat de creixement.
  • Emocional, aprendre a reconèixer les emocions que hem adquirit al llarg de la vida i que ens generen limitacions, bloquejos i dolor.
  • Mental (Conscient i Inconscient), reconèixer les creences limitants que dominen la nostra vida/ creences que limiten la nostra vida.
  • Espiritual, treballar en l’expansió de la consciència, en el desenvolupament del ¨adonar-se¨ i ¨ser present aquí i ara¨

Els pacients poden ser persones sanes (amb inquietuds espirituals) que simplement volen ser més connectats i felices, o persones que estan travessant un procés dolorós (del tipus que sigui: físic, mental, emocional) o una crisi (del tipus que sigui).

Després de l’entrevista amb el pacient per al tractament integrem diverses eines/es poden integrar diverses teràpies com la teràpia neural, tècniques de relaxació, visualització i harmonització energètica, coach i psicologia, PNL, Tapping, tècnica regressiva, afirmacions positives per a reprogramar la ment, biodescodificació, teràpia floral, fitoteràpia, desintoxicació, etc.

Per a ¨trobar la felicitat¨ es diu que hem d’endinsar-nos primer en el camí de la sanació i de l’autoconeixement, que és un camí de tota una vida. Els grans assoliments s’obtenen pas a pas. Aprendre a construir petits actes diaris que es vagin acumulant i impactant positivament en nosaltres és molt bon mètode: autocura, practicar l’altruisme i la gratitud, aprendre a diferenciar les relacions sanes de les tòxiques, tenir metes, fer petits actes d’amor diaris, etc.

Et convido a intentar entendre que cada Ser és únic i irrepetible, que som part viva de la naturalesa i que tot, absolutament tot està integrat i relacionat.

Cada Ser és únic i irrepetible.

Som part viva de la naturalesa.

Absolutament tot està integrat i relacionat.

 Et convido a tenir una mirada global sobre la salut i, al cap i a la fi, a tenir un paradigma diferent i comprendre des de l’Ànima que ningú està només en aquest meravellós camí anomenat Vida.

Flueix i sigues feliç
Joana Cartas