Et recomanem

OSICS us vol recomanar altres professionals que compten amb la nostra confiança

La odontòloga Ainara Epelde presenta la seva web on publica informació molt interessant que ens ajuda a millorar com a clínica i equip, aportant una gran visió integradora de cos i ment i així treballar per l’equilibri de la salut de cada pacient.

Amb una gran sensibilitat per l’alimentacio saludable, respectuosa amb el medi ambient i el cos, al igual que amb les al·lèrgies i intolerància alimentàries. Gràcies a Milola podem gaudir d’aliments poc tractats i espectacularment deliciosos. Segurament l’alegria, la dedicació i l’empenta amb què elaboren els seus pastissos es transmet a qui té el plaer de degustar-los.

Osteopatia integral, especialitzat en dolor maxilofacial i cervical i problemes auditius.

Osteopatia integral, especialitzat en la dona i problemes ginecològics.

IAOMT és una xarxa de professionals dentals, mèdics i d’investigació que tracten d’elevar el nivel de biocompatibilitat científica en la pràctica dental amb la información de les últimes investigacions interdisciplinàries.

El mercuri, present a les amalgames dentals, és perjudicial per al nostre cos. L’alliberament d’aquest metall pot originar toxicitat sistémica i, per tant, malalties que aparentment són d’origen desconegut.

Liderat per Ana Belén, BePostural és un centre de referència al Maresme en disciplines com les tècniques hipopressives Low Pressure Fitness, l’AntiGravity (centre certificat), així com Part i Moviment. Totes les activitats que proposen tenen l’objectiu de millorar la salut corporal de manera global i holística. A més, t’aconsellen personalment per tal que realitzis l’activitat que més et beneficiï.

FAROS

FAROS Sant Joan de Déu és la plataforma digital de promoció de la salut i el benestar infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. Ens dirigim principalment a mares i pares que tenen interès en rebre informació de qualitat respecte la salut dels seus fills. Així mateix, FAROS també es dirigeix a altres cuidadors i professionals, especialment en el camp de la salut i l’educació.

La nostra missió és proporcionar informació i oferir tot el nostre coneixement per fomentar valors i hàbits saludables. Comptem sempre amb la col·laboració i revisió dels professionals de l’hospital i, per tant, garantim la màxima qualitat dels continguts que publiquem.