Terapies Complementaries a la Odontologia

La boca està relacionada amb la resta del cos i ha d’estar en harmonia i equilibri formant una unitat. És per això que podem curar desde la boca qualsevol desequilibri d’una altra part del cos. L’odontologia holística significa una concepció basada en la integració total del cos enfront d’un concepte, la boca, o situació, malaltia oro-facial.

L’holisme, resumit per Aristòtil, del grec ὅλος [holos]; tot, sencer, total, és la idea que totes les propietats d’un sistema donat no poden ser determinats o explicats per les parts que els componen per sí soles. El sistema com un tot determina com es comporten les parts.

Treballem en equip amb la finalitat d’aconseguir una millor qualitat de vida per als nostres pacients, buscant l’origen del problema. El treball multidisciplinar permet analitzar el sistema bucodental amb la resta del cos i així trobar un diagnòstic i tractament global i integral.

Per això comptem amb professionals i especialitats que ens complementem per poder oferir el millor servei, diagnòstic i solució a cada cas i pacient.

 

 

La biodescodificació dental treballa sobre l’autoconeixement personal a partir de l’anàlisi dels problemes odontològics.
És a dir, una caries, un dolor dental, un problema periodontal que compren pèrdua òssia o de gingivitis que seria un estat previ a periodontal,  per exemple…, tot problema odontològic està vinculat amb un conflicte personal no resolt o un conflicte a nivell transgeneracional, també a nivell energètic i visceral hi ha una certa relació.

A OSICS, durant les nostres visites intentem fer conscients als pacients que, encara que la odontologia s’ha permès tractar la boca dels pacients de forma impune, això no és correcte, el respecte a al boc ai la resta del cos és molt important!

Per això, la informació de biodescodificació la intentem introduir a l’hora d’informar al pacient del diagnòstic i el pla de tractament.

Igualment, disposem del servei, amb més dedicació i profunditat, per aquells pacients que desitgen treballar moments passats, presents i futurs, processos emergents que la boca està manifestant i com les nostres cicatrius del passat queden reflectides a la nostra boca i les podem treballar des de la boca, sanem des de la boca!